U bent hier

Jeugd

jeugdavonden bij familie Vlooswijk en Swank goed bezocht.

 

14 juli en 23 juli waren er weer jeugdavonden georganiseerd door de Fvzh. de eerste avond was bij  de familie Vlooswijk uit Benschop op deze avond waren er maar liefst 42 bezoekers. De avond had als thema veebeoordelen. de avond werd geleid door Addy Morree inspecteur bij crv. Hij gaf deze avond uitleg over het veebeoordel doormiddel van een presentatie en met koeien van de familie Vlooswijk in de praktijk.

De 2e avond was 23 juli bij de familie Swank in Oud-Beijerland. deze avond was een vervolg op de vorige avond. hier onder heeft u nog een kleine sfeer impressie doormiddel van wat foto's deie gemaakt zijn beide avonden

 

 

 

jeugdavond veebeoordelen 14 juli 2015

14 juli is er weer een jeugd avond klik hier voor de uitnodiging en verdere informatie. iedereen is van harte welkom

 

Jeugdavond woensdag 3 juni 2015

 

Afgelopen woensdag 3 juni was er een demonstratie- avond voor de jeugd van Zuid-Holland. De avond werd georganiseerd door de nieuwe werkgroep Jeugd van de FVZH en geleid door Erica Rijneveld. Zij hield een demonstratie over het toiletteren van een pink waarna de 28 jonge deelnemers zelf aan de slag konden met pinken van de gastvrije familie Scherpenzeel uit Nieuwland.

De bedoeling van deze avond  en de vervolg-avonden is o.a. de jeugd enthousiast te maken met eigen dieren en op een professionele manier aan een keuring deel te nemen.

Houd de agenda en onze facebookpagina goed in de gaten voor de volgende activiteit!

 

 

Winnaars showmanship 2015